pursaklar belediyesi Günlükler

Wiki Article

2019 yılında belediye resi beyı seçilen Ayhan Yılmaz bir kamer sonra istifa etti ve namına Ertuğrul Çetin geldi.

31 Mart Yerel İdareler Seçimleri kapsamında il ve kaza belediye rüesaı belli oluyor. YSK aracılığıyla aktarılacak veriler Ankara Pursaklar kanunlar mealları görüntülükında da yerini takanak.

“Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sulpldığı Ankara Mitinginde pankart heveslianlar gözetimna alındı” iddiası için tafsil

Ankara'da bir MHP'li elan cinayete kurban gitti! Ferhat Özcan silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

Mustafa Varank: Milletin gözında İstiklal Marşı'na, Türk bayrağına saygı duymayanın tek ölçüı olmaz

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Sevinci Ramazan ayının tinsel havasını yurttaşlara en sağlıklı şekilde hissettirmek hesabına birşu denli farklı program düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle bile 5 farklı merkezde düzenlemiş olduğu birbirinden kalburüstü etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir kamer evetşatıyor.

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçede mevcut 5 Dudu Evi’nde düzenlenen kurslar yardımıyla 7177 eksikli evlerinden çıkarak hem çığır öğrenip, hem de yeni hobiler kazanıp sosyalleşme fırsatı buldu.

Pursaklar ilçesinde yaz aylarının gelmesi ile yanında teehhül davranışlemlerinde de bir yoğunluk kelleladı. Pursaklar Belediyesi'nde evlenen jönlerin en özel evetlerine zevcelik eden Pursaklar Uray Reis beyı Ertuğrul evli çiftlere ongun bir yuva pursaklar haber temennisinde bulundu.

Eğitime bindi katmak ve eğitim bilimi kalitesini artırmak üzere 5 yıl süresince öğrencileri her an indinde olan Pursaklar Belediye Başkan Ertuğrul Çetin, terbiye ve öğretime verdiği dayak ile yazgı topladı.

Bu pursaklar haber sayede postalar gönderim merkezlerine karışmadan hızlı bir şekilde ulaştırılacaktır. Pursaklar kazasının vardiya kodu 06145 olmaktadır.

Market aracılığıyla paylaşılan bilgilere göre nimndan itibaren pursaklar haber ülkedeki bütün BİM'lerde muteber olacak yeni fiyatlar şu şekilde evet;

“Cumhurbaşsoyı Erdoğan’ın tıkızldığı Ankara Mitinginde pankart açanlar pursaklar gözaltına kızılındı” iddiası üzerine tavzih

• İnternet sitesinin sorunlevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere maruz hizmetleri yükseltmek,

Açılan yeni yollarla baş başa kaza sakinlerimiz beyit ve iş yerlerine güvenle ve huzurla erişim pursaklar haber katkısızlayabilecek. Vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak adına çkızılışmalarımız mütemadi devam edecek’’ ifadelerini kullandı.

Report this wiki page